пʼятницю, 28 вересня 2018 р.

БібліоКемп лідерів читання у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки!!!



Знайомі дівчатка, правда ж?

Так, це вони,  переможниці  міського етапу ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ «ЛІДЕР ЧИТАННЯ» 2018 РОКУ у Херсонській області, -  ЮТІНА ВЕРОНІКА, учениця 7-В класу ЗОШ № 1  та ГРИЦИНА  ВІКТОРІЯ, учениця 7 класу ЗОШ № 5.

Дівчатка повернулися з триденної поїздки з Херсону.  З ким познайомилися, що нового дізналися і як воно бути серед 30  лідерів читання України, покажемо і розкажемо!!!


25 вересня колектив Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки зустрічав учасників та гостей I Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання» на ганку якої діти-переможці взяли участь у флеш-мобі «Будь патріотом – читай українське!».




         Море емоцій у юних новокаховчанок викликали зустрічі і спілкування з сучасними українськими письменницями Тетяною Луньовою та Іриною Мацко.




На сцені Херсонського академічного обласного театру ляльок відбулось урочисте нагородження лідерів читання з усієї України. Діти отримали дипломи і книжкові подарунки від Національної бібліотеки України для дітей та бібліотеки імені Дніпрової Чайки (5 книжок, 2 пізнавальні настільні гри та футболку з логотипом Національної бібліотеки України для дітей) із рук відомих українських письменників.


 Нашим дівчатам димломи вручала Ірина Мацко. Тож вони мають не тільки подарунки ці димломи, а ще й фото і автограф української письменниці.




Алла Іванівна Гордієнко, генеральний директор Національної бібліотеки України для дітей та Президент Української асоціації працівників бібліотек для дітей,  вручила подяки найактивнішим колективам дитячих бібліотек за активну роботу по підготовці дітей до Конкурсу.



А 26 вересня чемпіони читання здійснили мандрівку заповідними куточками таврійського краю – побували на екскурсії у Асканії Новій, заповіднику, що вражає не лише своїми масштабами та кількістю представників тваринного світу, а й тим, що всі його мешканці неймовірним чином уживаються разом та співіснують в повній гармонії один з одним.




Не менш цікавою виявилися відвідини батьківщини Миколи Куліша.



Дівчата біля пам’ятного знаку всесвітньо відомому письменнику, драматургу Миколі Гуровичу Кулішу, який народився в смт Чаплинка, там і пройшли роки його дитинства.


І, на сам кінець тематичної автобусної екскурсії Херсонщиною – козацькі розваги та «Джура-квест» у Олешках.


         Останній день запамятався  Творчим майтер-класом, на якому було запропоновано створити власноруч свою птаху щастя яка є уособленням людської душі, високого натхнення і неперевершеного таланту.



Ще раз вітаємо наших переможниць!!! А кожному з наших читачів нагадуємо: Читати – це круто!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...