понеділок, 3 вересня 2018 р.

«Рости, рибко, велика і маленька…»:




«Profiліц» у новокаховських майстрів рибної галузі!


         Завод частикових риб – цьогорічний лідер в рибній галузі нашої країни по об’ємам вирощеної риби, «Profiліц» просто не може не показати це рибне місце Україні.




         Історія заводу розпочалась у 1986 року у північно-східній частині Нижньодніпровських пісків. Загальна площа його складає 1003,2865 га, із них площа водного дзеркала - 854,4054 га.






Вже багато років він входив до трійки кращих підприємств України і за технічним станом підприємства і по видовому складу вирощеної риби і звісно ж завдяки сумлінному злагодженому колективу, який на сьогодні налічує 156 чоловік.



Зустрічав нашу команду завідувач рибним господарством Олександр Олександрович Коршун. Він пояснив нам що  головне завдання рибзаводу - вирощування мальків карпа, сома, щуки, судака, білого амура та різновидностей толстолоба , з подальшим випуском у Каховське водосховище та інші рибогосподарські водні об’єкти. Цьогоріч завод почав працювати за новою Державною програмою



Екскурсія вийшла насиченою і змістовною. Дивіться більше:
















До речі, на території заводу дуже зелено і котячо;)) Риба ж!!!









Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...