понеділок, 17 вересня 2018 р.



   «Зіркові історії успіху»                 16 вересня відбулося чергове засідання клубу «Читацький кемпінг для Всезнайок» в секторі  абонементу для учнів 5-9 класів.  Цього разу постійні учасники клубу мали нагоду стати «трішки спортсменами» під час години-інформини  «Зіркові історії успіху» (олімпійські чемпіони Нової Каховки).


А хто ж розпочинав олімпійську історію Нової Каховки?  Звичайно ж, Валерій Борзов, який став першим європейським спринтером, що виграв обидві короткі дистанції у американських бігунів на олімпійських іграх. 

  
                                        Маємо і триразового олімпійського чемпіона з греблі на байдарках та каное Сергія Чухрая,    

                                                                                та бронзову призерку олімпійських ігор у Барселоні по стрільбі із лука Людмилу Аржаннікову.


     Спорт плекає в людині віру в себе, у власні сили і таланти. Спорт високих досягнень – це люди, які ціною щоденної праці і великого бажання встановлюють щоразу нові і нові рекорди. І всі діти згодні ,що займатися фізкультурою та спортом дуже корисно.  І в кожної людини має бути віра в свої сили і ціль, до якої вона прямує.
    Наприкінці зустрічі діти дізналися, що у Новій Каховці з 27 по 29 серпня стартували 20-і ювілейні змагання з футболу «Шкіряний м’яч» - Кубок кока – кола серед юнаків 2004р. народження.  Переможця вдалося визначити за серією пенальті. Перше місце здобула команда з м. Кролевець (ЗОШ №1), а Нова Каховка (НВК №2) зайняла друге місце.


   Після зустрічі на подвірї дитячої бібліотеки  учасники клубу також пограли у футбол. Тож,  якщо хто захоче дізнатися про зіркові історії успіху та про 100 олімпійських чемпіонів,запрошуємо до сектору  абонементу для учнів 5-9 класів дитячої бібліотеки, де бібліотекар Ольга Носенко оформила тематичну полицю  під промовистою назвою «Спорт плекає віру в себе».  

             




Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...