середу, 28 березня 2018 р.

Бук-фреш



                   Міс Газета і Містер Журнал    
  В міській бібліотеці для дітей триваєТиждень дитячого читання. 28 березня  читачі  старшого відділу  мали нагоду ближче познайомитись із періодичними виданнями, які цього року отримує бібліотека. Бібліотекарі читальної зали влаштували  незвичний  бук-фреш під назвою  «Міс Газета і Містер Журнал».



«Містерів» бібліотека отримує більше: тут і «Жасмин», і «Юная леди»; «Колосок» і «Дружболандия», а також журнал  «Барвінок». «Міс Газета» у нас – «Колосочок», що є додатком до природничого журналу «Колосок».  Діти дізналися про перший у світі журнал для дітей, який побачив світ у 1751 році у Лондоні та про те, що слово «Журнал» має французьке походження. Малеча відкривала для себе нове та з задоволенням усі разом відповідали на запитання пізнавальної вікторини, складеної за сторінками  дитячих часописів. А, оскільки канікули в самому розпалі, то за кожну правильну відповідь наші ерудити отримували солоденьке – поживу для розуму.  Найбільше  «конфетоодиниць» отримали Ангеліна Басова – учениця  II(6)-А класу гімназії та Третьякова Анастасія – учениця 8-го класу ЗОШ № 4. На додачу, дівчатка отримали в подарунок  «сюрпризи», які є у кожному номері журналу для сучасних дівчат «Юная леди».


Тож,  приходьте до міської бібліотеки для дітей! Тиждень читання ще триває, до зустрічі!

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...