середу, 1 березня 2017 р.

                          Бібліо-глобус « Австралія»
    В перший день весни у молодшому відділі міської бібліотеки для дітей відбулась віртуальна подорож на найменший материк у світі – Австралію. 


      Юні мандрівники з 4-Б класу  гімназії вже багато знають про цю дивовижну країну, острів, континент, який розташований між Індійським океаном і південною частиною Тихого океану. Колись — найбільша в’язниця  — колишня британська виправна колонія … зараз — материк з найнижчим рівнем злочинності на земній кулі.


    Діти побували  в  гостях у аборигенів, подивились на  знамениті ранчо для овець, відвідали національний парк у Баффало і зустрілись там з кенгуру. А хто ж не хоче видертись на паркан? За допомогою електронної  презентації  четверокласники зробили і це. Паркан був побудований для захисту від собак Дінго. А після віртуального купання в океані  ми відвідали знаменитий Сіднейський театр і національну бібліотеку. Час сплинув швидко. І бібліотекарі запросили учнів відвідати бібліотеку після уроків чи у неділю, щоб продовжити цікаве знайомство з далекою країною.

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...