вівторок, 8 грудня 2015 р.

                               Бібліографічний огляд
                     «Сяє над землею зірка новорічна».
   Наближення Нового року – це не просто переддень нових 12 місяців. Усе набагато складніше: це – ворота, які ведуть в нове, ні з чим незрівняне життя, сповнене тих самих чудес, в які ми вже й не віримо. Але ж у Новий рік можливо все, чи не так? Люди чекають від цього свята чудес, нових успіхів, щастя й зустрічають його відповідно до традицій свого народу. А найбільше чекають  Святого Миколая і діда  Мороза  наші діти.



    Бібліотекарі молодшого відділу були запрошені у гості до перших класів НВК №2. Перший бібліо-візит відбувся до 1-А. Ми розповіли майбутнім читачам про добрі справи Святого Миколая і як до нас  прийшов Новий рік. А допомогли нам в цьому журнали «Малятко» ,«Колобочок» і різні книжечки на новорічну тематику. Бібліотекарі запропонували малечі прийти до бібліотеки разом з батьками і взяти віршики для зустрічі  Миколая і діді Мороза. Адже який же подарунок  без віршика? Приходьте, вибирайте на різні смаки! Свято вже стукає у двері.


Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...