понеділок, 8 червня 2015 р.

                         Ігри патріотів Херсонщини
                            Фінальна гра І туру
        Сонячним ранком 8 червня  у міській бібліотеці для дітей зібрались фіналісти  гри  «Ігри патріотів Херсонщини». Мельник Софія(ЗОШ №1), Щербина Кирило(НВК №2) та Артемчук Артем (гімназія) виборювали звання найерудованішого на стежині 
«У пошуках знайомих незнайомців».




          Учасники спочатку збирали речі, необхідні для експедиції, мандрували човном, складали прислів’я, виконували завдання (загадки про мешканців «Асканії - Нова»). А іще, як справжні мисливці розгадували сліди різних тварин, адже лише сліди вовка приводили до наступного завдання.
          Учасники гри привели з собою групи підтримки. А за Кирила Щербину повболівати прийшла вчителька НВК №2 Парфьонова Ганна Вікторівна.
          Кирило  дуже наполегливо готувався до фіналу: відвідував бібліотеку кожну неділю, шукав інформацію в Інтернеті, читав статті у новеньких журналах. І за підсумками журі він заслужено став переможцем по міській бібліотеці для дітей, за що отримав новеньку енциклопедію і солодкий приз від батьківського комітету НВК №2.



          Бібліотекарі вітають переможця і бажають хорошого літнього відпочинку.

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...