вівторок, 2 червня 2015 р.



                      Зустріч волонтерських бригад

3 червня волонтерська бригада міської бібліотеки для дітей  вирушає до міста Херсона, щоб взяти участь у фестивалі волонтерських бригад, що знаменує собою подолання третьої сходинки обласної програми «Пять сходинок до успіху:увімкни бібліотеку».

Напередодні цієї важливої події, 2 червня у приміщенні міської бібліотеки для дітей відбулася зустріч волонтерських бригад бібліотек  ЦБС приурочена ще й до Міжнародного Дня захисту дітей. 


 З вітальними словами та подарунками завітав до нас постійний партнер бібліотеки, депутат Херсонської обласної ради Сидоренко Олександр Миколайович.  


                                                                                                                        Звертаючись до дітей, наш гість наголосив на особливу місію волонтерської праці, розповівши про роботу волонтерів у США та на сході України. Представляючи літературу, яку приніс у подарунок для наповнення ранців-читанців (Зірка Мензатюк "Таємниця козацької шаблі"; 500 найцікавіших питань та відповідей щодо народів України; та енциклопедія - Мешканці морів та океанів), Олександр Миколайович закликав дітей  до самовдосконалення  та індивідуального розвитку, бо саме це і дає в майбутньому  колективний результат.  


                                                                                                                         Бібліотекарі ж показали нашому гостю відеоролик  про роботу волонтерської бригади міської бібліотеки для дітей, який вони повезуть до Херсону. Далі  були виступи  біля «відкритого мікрофону»  бібліотекарів-керівників волонтерських бригад, які розповіли про  свою роботу з волонтерами.  







                                                                                                                                                На завершення зустрічі всі присутні взяли участь у веселій та пізнавальній  вікторині «Швидкісний експрес».                                                                       Адміністрація Новокаховської ЦБС, бібліотечні працівники та юні волонтери висловлюють щиру подяку Олександру Миколайовичу Сидоренко за постійну підтримку та заохочення  у впровадженні  обласної акції "П'ять сходинок до успіху:увімкни бібліотеку." 

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...