середу, 10 червня 2015 р.



«Ігри патріотів» тривають – канікули нам не на заваді!
Схоже, що літо цього року пройде у читальному залі для учнів 5-9 класів  під гаслом – всі на «Ігри патріотів Херсонщини»!  До кінця серпня всі, хто бажає  розширити свій кругозір, поповнити  знання про рідний край, а навіть просто цікаво провести вільний час, можуть разом з нами пограти. Маємо комп’ютерні версії ігор: «Херсонські ерудит-мандри», «Лицарі Таврійського краю», «Етнічний калейдоскоп Херсонщини» та «Літературний круїз», тож є що запропонувати читачам різного віку. В читальному залі організовано книжкову виставку  «Ігри патріотів Херсонщини: читай і перемагай в обласному інтелектуальному турнірі», де ми розмістили карти та літературу, яка допоможе  учням Нової Каховки  перемогти не тільки в першому, а й у другому  етапі та гідно представити своє місто на заключному турнірі у Херсоні.


                                                                                                                                          З нами вже грають учні 6 та 7 класів, чекаємо старшокласників. Є вже свої фаворити, роздані перші домашні завдання, чекаємо  на результати. Грати цікаво, дітям подобається, особливо «Херсонські ерудит-мандри», де є декілька варіантів для відповідей, а вже у «Лицарях Таврійського краю» наші гравці «включають» логічне мислення і все виходить. Грали  в гру і учасники волонтерської бригади «Бібліоальпіністи», але, на жаль, переможної кількості балів набрати не вдалося, та ми все одно вітаємо і фаворитів і всіх учасників!




Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...