неділю, 21 березня 2021 р.

Онлайн BOOK – флеш:Три причини прочитати… (з циклу «12 місяців – 12 книг»)

 У березні читаємо: Сашко Дерманський «Чудернацькі вірші»

Причина 1!

         21 березня  День, який, за ухвалою 30-ї сесії  ЮНЕСКО  у 1999 році, віддано Поезії!

День поезії першими стали відзначати в американському штаті Огайо в 1938 році. Пізніше ініціатива поширилася і на інші території, поступово охопивши всю планету.

В Україні Всесвітній день поезії відзначають на державному рівні. У літературних музеях проходять лекції, що піднімають тему поетичної спадщини і сучасних ідей. У бібліотеках проводять презентації літературних новинок. У засобах масової інформації публікують вірші найбільш талановитих майстрів художнього слова, розкриваючи перед читацькою аудиторією нові тенденції у розвитку поезії.

Причина 2!

Сашко Дерманський –один з найпопулярніших українських письменників, які пишуть для дітей. Він неодноразово здобував відзнаки престижних літературних рейтингів і премій, таких як «Книга року БІ-БІ-СІ», «Коронація слова», «Книга року» та «Золотий лелека». До того ж, він проводить чи не найбільше зустрічей зі своїми читачами. До того ж, він пише найприкольніші дитячі віршіJ

Причина 3!

        Книжку «Чудернацькі вірші» наша бібліотека має завдяки  Програмі поповнення фондів 2020 від Українського Інституту Книги, чим ми неймовірно пишаємося J Тому радо знайомимо наших читачів з  якісною сучасною дитячою книжкою. 

У березні запрошуємо почитати, замилуватися, пореготати разом з «чудернацькими віршами» Сашка Дерманського



Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...