вівторок, 23 березня 2021 р.

 

Літературне турне: «Казки на всі смаки!»

(Тиждень дитячого читання)

 Ура! Почався тиждень дитячого читання. Бібліотекаря молодшого сектору міської дитячо юнацької бібліотеки  Олену Леонідівну запросили  в гості до 3-Б класу гімназії  №2.

   Спочатку  був проведений бібліографічний огляд нової літератури від Українського  Інституту  Книги.  Діти познайомились з героєм Вікторії Ледерман Дмитром Васілкиним, попасли  на віртуальному лужку маму Му,обрали собі кицьку з книги Сашка Дерманського «Обиральний день». А потім побували в експедиції разом  з героїнею Валі Вздульської –Евою і  знайшли Монстра з книги  Аманди Нолл.  









За допомогою електроної презентації ми відправились в Країну казок.Побували в Швеції,Італії,Франції,Німеччині.Згадали народні і літературні  казки  цих народів. В гостях гарно, а вдома  краще!  Українські казки люблять всі!  Третьокласники отримали завдання на канікули. На яке дерево заліз казковий хлопчик Івасик-Телесик? А, Ви, знаєте відповідь?

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...