пʼятницю, 18 вересня 2020 р.

Ігри патріотів Херсонщини – 2-й тур взято!

 


17 вересня у міській бібліотеці для дітей відбувся 2-й тур обласного інтелектуального турніру «Ігри патріотів Херсонщини», на який зібралися переможці 1-го (відбіркового) туру.

Цьогоріч, зважаючи на складну епідеміологічну ситуацію в країні,  участь у конкурсі брали тільки дві бібліотеки Новокаховської ЦБС – міська бібліотека для дітей і Обривська сільська бібліотека, всього 38 дітей. Учасниками 2-го туру стали 13 чоловік. Усі вони пройшли випробування у формі тестування.


Допоки чекали на висновки компетентного журі, до якого цього року увійшли викладачі гімназії № 2 ім. А.П.Бахути – Ткаченко Валентина Максимівна – вчитель історії та Орлова Антоніна Іванівна – вчитель географії, усі присутні, серед яких були: депутат Новокаховської міської ради, багаторічний партнер бібліотеки у проведенні обласного інтелектуального турніру «Ігри патріотів Херсонщини» Хоменко С.В. та директор Новокаховської ЦБС Петрова Л.М.  мали нагоду прослухати презентацію книжкової виставки «Ігри патріотів Херсонщини», яку провела провідний бібліотекар відділу обслуговування читачів-учнів 5-9 класів Жаданова Н.В.

А далі були нагороди, подарунки, привітання переможців. Грамоти усім учасникам вручила директор Новокаховської ЦБС Петрова Л.М.  З вітальним словом звернувся до юних новокаховчан і Сергій Вікторович Хоменко. Він наголосив, що щиро захоплений тим, що діти читають книжки, грають і перемагають. Кожному із учасників Сергій Вікторович подарував такий вже скоро необхідний термокухоль. Не обійшлося і без звичних уже смаколиків.


Нарешті – головна мить свята – оголошення переможців. Ними стали учениці Новокаховської гімназії:

Басова Маргарита – учениця 5-В класу

Косован Варвара – учениця 7-А класу


Щиро вітаємо наших переможниць та побажаємо їм успіхів у 3-му, обласному етапі конкурсу, який проходитиме цього року в онлайн - форматі. Дівчаткам уже надійшли творчі завдання. Тримаємо за них кулаки і сподіваємося на перемогу.


Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...