вівторок, 14 липня 2020 р.

Лідери читання 2020 року, на старт!

Наш любий Читач, 
якщо тобі 11-13 років,
 ти багато читаєш і є активним учасником 
бібліотечних заходів, 
запрошуємо Тебе позмагатися 
за звання «Лідер читання 2020» у 
 Всеукраїнському читацькому  конкурсі
 - "Лідер читання"!

         Кожна Обласна бібліотека України для дітей у наступні 2 місяці визначать свого ЛІДЕРА ЧИТАННЯ, який гідно представить себе та свій регіон у фіналі конкурсу, що відбудеться на початку вересня під назвою «Шоу ПЕРЕМОЖЦІВ».

         У Національній бібліотеці України для дітей обиратимуть ЛІДЕРІВ ЧИТАННЯ з огляду на активну участь у «Програмі літніх читань», яка щоденно (без вихідних) готує нові завдання для читачів. Оцінюватиметься якісне та коректне оформлення відгуків до прочитаної книги «Один відгук = одна прочитана книга», а також відвідування п’ятитижневої онлайн-школи порад від книжкової КЛЮЧниці Наталії Марченко «Секрети Книжника, або Як стати Лідером читання».
         Запрошуємо всіх, хто прагне наблизитись до професій бібліографа та літературного критика, стати справжнім книжником, а головне — ЛІДЕРОМ ЧИТАННЯ, на зустріч з пані Наталею на головній сторінці Національної бібліотеки України для дітей у Facebook щосуботи об 11.00.
         З 1 липня новою ведучою проєкту «Фан-клуб читача» на бібліотечній сторінці Instagram буде ЛІДЕР ЧИТАННЯ - 2019 року Анна Полегенько, яка у прямому ефірі проводитиме зустрічі з відомими українськими письменниками. На кожній зустрічі будуть розігруватися книги від автора. Ви можете ставити запитання письменнику та, відповідаючи на його питання, заробляти собі бали, тим самим наближаючись до омріяного лідерства. Тож, не зволікайте, щоб не втратити можливість поспілкуватися з письменниками, отримати книги з автографом у свою домашню бібліотеку та стати ЛІДЕРОМ ЧИТАННЯ - 2020.
         Можливо, наступним ведучим «Фан-клубу читача» станеш ТИ!!!



Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...