четвер, 9 липня 2020 р.


Читацькі рекорди переможців конкурсу «КНИГОМАНІЯ – 2020»   
                                                                
У незвичному онлайн- режимі відбулися цього року змагання найкращих читачів у щорічному конкурсі “Книгоманія”, який ГО “Форум видавців” проводить цьогоріч спільно з Інститутом української книги та за підтримки Міністерства освіти і науки України.
Із огляду на карантин очні змагання фіналістів ІІІ (а частково – й ІІ) етапів були замінені на змагання дистанційні – за наданими організаторами тестовими завданнями. Отож, 25 червня змагання “книгоманів” завершились, а журі оцінило виконані завдання і ухвалило рішення щодо визначення переможців конкурсу.
Вітаємо зі званням «Супер-читач» Херсонської області 2020 року Кравченко Олександру, ученицю 7-го класу Корсунської гімназії Новокаховської міської ради.


З успішною участю у обласному етапі Всеукраїнського конкурсу "Книгоманія" та заслуженим званням "Супер-читач міста Нова Каховка" вітаємо  Косован Варвару – ученицю  6-А класу Новокаховської гімназії.


Дипломи нашим супер-читачам  надіслані електронною поштою.

Вітаємо наших  чемпіонів читання і запрошуємо до участі у змаганні 
"Лідерів читання" 2020 року. Переможець цього конкурсу визначатиметься вже за підсумками Програми літніх читань. Прийняти участь у змаганнях можуть усі активні читачі міста. За більш детальною інформацією звертатися до бібліотекарів.



Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...