четвер, 22 лютого 2018 р.

Майстер-клас для
бібліотечних волонтерів

22 лютого у  дружньому колі зібралися бібліотечні волонтери  бібліотек Новокаховської ЦБС.


Тим більше, повід для цього неабиякий приємний – дітей чекав подарунок від постійного партнера бібліотеки, мецената і громадського діяча Сидоренко Олександра Миколайовича, а саме книжки від «Видавництва Старого Лева» «Орда» Романа Іваничука  та «Чат для дівчат».


Заступник директора по роботі з дітьми Карпенко Валентина Іванівна розпочала захід розповіддю про дану Обласну волонтерську акцію «Мрій! Читай! Досягай!», яка розрахована на 2017 – 2022 рр. та подякувала Олександру Миколайовичу  за допомогу в вирішенні фінансових питань: придбання кольорового принтера та нової літератури.


Бібліотекар читального залу Жаданова Наталія Валентинівна презентувала майбутнім волонтерам відео-ролик дитячої бібліотеки про роботу попередньої волонтерської програми, наголосивши, що приймати у даних заходах і акціях не тільки почесно, але й корисно.
Далі обговорювалися найближчі завдання для  волонтерських бригад. Разом з провідним бібліотекарем читального залу Гайдай Світланою Вікторівною, діти мали змогу трішки зрозуміти чим власне вони будуть займатися в найближчі 5 років і що таке волонтерська робота. Грали діти в вікторини, спробували себе артистами лялькового театру, а також побачили як рекламувати книжки за допомогою новітніх технологій – створення віртуальних виставок,  бук-трейлерів, листівок - рекламок книжок.

Бібліотекарі-координатори волонтерських бригад отримали Памятки-завдання для волонтерів.

Життя з книгами і іграми — у сто разів цікавіше та яскравіше! Тож читайте, грайтеся і даруйте людям тепло!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...