понеділок, 30 січня 2017 р.

                  Майстер-клас: «Годівничка для птахів»
     (Впровадження ідеї придбаної на ярмарці бібліотечних ідей в м. Херсоні. Екологічна акція «Світ пернатих чекає підтримки дітей).
   Птахи - наші друзі і помічники, адже саме вони допомагають людям оберігати дерева, знищуючи комах-шкідників. Холодна зима з лютими морозами і снігом -  справжнє випробування для птахів. Але холод пернаті можуть винести, а от нестачу їжі - ні. Лише троє із десяти  зимуючих птахів зустрічають весну. Решта гине від голоду. І тільки людина в змозі допомогти пернатим вижити, підгодовуючи їх взимку.
  Ось і члени клубу  «Книгочитограйка» вирішили допомогти пташкам, зробивши годівнички з соснових шишок за порадою журналу «Смайлик», який і в цьому році отримує міська бібліотека для дітей.  Нічого складного: шишки, мед, пензлик та насіння різних сортів - ось і все , що нам потрібно. І годівничка готова!

   Спочатку подарунки для пташок готували учні 1-2 класів,


 а потім учні 3-4 класів.









 А бібліотекар підготувала інформаційний огляд літератури. Який називався:  «Пташиний оркестр». Маленькі читачі змогли ознайомитись з книжками, які висвітлюють загадкову сторінку з життя наших сусідів по планеті.  Акція триватиме до березня місяця. Попереду  нас  чекають  нові зустрічі  і цікаві відкриття!

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...