пʼятницю, 27 січня 2017 р.

Бібліотечний кінозал: « У гості до Вінні - Пуха»
  Хто не знає чудернацького ведмедика Вінні - Пуха і його веселу компанію? Мабуть таких людей не залишилось у світі. Цю повчальну і цікаву книжку читали  і читають, і батьки, і діти. А малечі припав до смаку і діснеївський персонаж з цієї історії.
  А от про автора книжки А.  А. Мілна та У.Діснея  знають діти і дорослі зовсім небагато. Отже сьогодні  учні 2-В класу гімназії і завітали до відділу дошкільників і учнів 1-4 кл,щоб ближче познайомитись і з автором всесвітнє відомих історій і батьком мультиплікації У. Діснеєм.
   А розпочали  ми наш захід бібліо - калейдоскопом  по сторінках історії Міської бібліотеки для дітей .  В цьому нам допомогли фото – альбоми ,які зберігаються у бібліотеці з дня  її заснування.

                                                             



   Адже у липні 2017 року Міська  бібліотека для дітей  відзначатиме своє 65-річчя. Другокласники з задоволенням переглядали старі чорно-білі і нові, сучасні фотографії. Задавали питання  і слухали пояснення бібліотекаря.

  А потім ми повернулись до нашого чарівного кінозалу і цікавих  електронних презентацій. Час уроку сплинув дуже швидко. І бібліотекар запросила школярів прийти і додивитись перерваний мультфільм після уроків. Що другокласники і зробили з великим задоволенням і привели з собою друзів з інших класів.

                                    


Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...