неділю, 14 лютого 2016 р.



           Без любові жити неможливо,
                Бо любов життя нам всім дає…

12 лютого в міській бібліотеці для дітей на абонементі для учнів 5-9 класів відбулося засідання клубу «Бібліокафе» на тему «Усе на світі від любові» присвячене Дню Святого Валентина. Діти прослухали  розповідь бібліотекаря  про історію виникнення Дня Святого Валентина, про конкретного «винуватця» свята - християнського священика Валентина, про традиції відзначення Дня закоханих в сучасних країнах Європи.
Про любов  вічну і багатогранну говорили в цей день…Діти з цікавістю прослухали поезію Т.Г.Шевченка, Лесі Українки, Андрія Малишка, Ліни Костенко та інших поетів, присвячених любові до Батьківщини .А хто виховує в нас почуття любові, як не мама? Тож далі говорили, читали поезії і слухали музику про любов до  найдорожчої людини на світі – Мами. А ще говорили про любов до природи, до тварин, до друзів, про музику, літературу та поезію…



На закінчення літературно-поетичного часу, клубники позмагалися в літературно-музичній вікторині «А ну-мо, дівчата, а ну-мо, хлопці!!!» .

Тема любові та тематика свята всіх закоханих продовжилась у черговому засіданні гуртка «Умілі руки». Зібралися гуртківці саме 14 лютого, щоб навчитися виготовляти символ цього дня – червоне сердечко.


Вийшло у всіх гарно та святково, тож понесли діти до своїх домівок у день Святого Валентина червоні сердечка любові, які зробили власноруч.


Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...