вівторок, 29 вересня 2015 р.


           Лідер читання – 2015
Людина, яка любить і вміє читати, - щаслива людина. Круг неї завжди багато-багато розумних, добрих і вірних друзів. Друзі ці – книги.
Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек саме книги привели до міської бібліотеки для дітей юних читачів – учнів із різних шкіл міста, які зібралися на підведення підсумків конкурсу «Лідер читання – 2015», про початок якого було оголошено ще на початку літа. На протязі усього канікулярного періоду бібліотека прийняла велику кількість дітей, що приходили до нас за книжками.  І ось сьогодні, 29 вересня зібралися найкращі, ті, хто прочитав найбільшу кількість книжок. Підтримати своїх читаючих дітей прийшли також мами, татусі та бабусі.

З вітальним словом до гостей звернулася завідуюча – Валентина Іванівна Карпенко, яка звернула увагу всіх присутніх на книжкову виставку-бенефіс «Канікули з книгою 2015» та поздоровила читачів - переможців, книги та читацькі формуляри яких і стали матеріалом для цієї виставки.


Отже, переможцями серед учнів 1-4 класів стали:
Басова Ангеліна     – учениця 4-А кл. Новокаховської гімназії
Бурдін Владислав  – учень 3-А кл. Новокаховської гімназії
Бакаєв Данило        – учень 4-А кл. НВК № 2 ,
які отримали заслужені дипломи переможців та цікаві книги у подарунок.
Почесними грамотами нагороджено Коняшина Кирила та Шеремету Анастасію – учнів гімназії та Шовкову Дарю – ученицю НВК № 2.
Перемогу серед учнів 5-9 класів одержали:
Савіна Анна – учениця 7-А кл. ЗОШ № 10
Мисько Анастасія – учениця 6-Б класу НВК № 2
Войтюк Лілія – учениця 9-Б класу ЗОШ № 1,
які так само одержали дипломи переможців та новенькі книги для читання.

Почесними грамотами нагороджено: Дашковську Вікторію – ученицю 7-Б кл. гімназії, Павленко Марію та Пахалюк Анну – учениць 6-В класу НВК № 2, Крутієнко Андрія – учня 6 класу ЗОШ №.7
Андрій, до речі, захотів поділитися із однолітками своїм враженням від літніх читань та дуже емоційно розповів і про своє «літо з книгою», і про книгу, що вразила його найбільше.


З привітальним словом до дітей-учасників конкурсу  звернулася представник Новокаховської міської організації Патріотичної партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» - Катерина Олексіївна Ігнатенко, яка наголосила на важливості читання в наш час високих технологій, подякувавши бібліотекарям, батькам, а головне – дітям за те, що вони люблять читати книжки. Діткам, які зайняли перші місця, наша гостя подарувала книжку Джека Лондона «Біле ікло» та «Невероятные приключения Мякиша, Нетака и Непоседы» Юхима Чеповецького,  
                                 

                                                                                                                                           а міській бібліотеці для дітей  - Велику ілюстровану енциклопедію: Україна. Кращі з 500 куточків, які треба відвідати.


. Читачам, які посіли другі та треті місця, книги у дарунок надав магазин «Бібліофіл».                                                                                                       
Працівники бібліотеки представили до уваги  своїх найкращих читачів  нові книжки, якими поповнився бібліотечний фонд зовсім недавно, запросивши всіх до подальшого спілкування з книгою.



На завершення свята найкращі серед лідерів читання 2015 року охоче позували біля виставки зі своїми формулярами та книжками, що й привели їх до перемоги.  
                        

                                                                                                                                            Вітаємо і бажаємо подальшої дружби з книгою та бібліотекою!


Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...