середу, 4 лютого 2015 р.

    4  лютого у читальному залі для дошкільників і учнів 1-4 класів був день візитів. Спочатку о 8 годині ранку на Мовознавчому лабіринті "Хто має мову рідну, той багатий, а не бідний" побували учні 1 –А гімназії №9. 


Діти готуються 21 лютого відзначити  Міжнародний день рідної мови .І бібліотека вирішила їм в цьому допомогти.


  Першокласники дізнались про історію свята, послухали вірші В.Лучука, і розпутали всі стежинки нашого лабірінта. Перша стежинка  «Загадкова», друга «Казкова».


 Найважчою стежкою виявилась «Орфографічна», де потрібно було знайти помилку у заданому реченні. Потім разом з бібліотекарями маленькі знайки розшифрували ребуси.
   Не забули наші  читачі і про книжки . Кожен вибрав собі книжку до вподоби, щоб прочитати і розповісти про прочитане вже на шкільному святі.



     А об 11годині на  Краєзнавчі перегони «Сім чудес Херсонщини» завітали гімназисти 4-В класу.

     Діти дізнались про історію створення Херсонської області, віртуально відвідали заповідник  Асканія - Нова, Чорноморський біосферний заповідник, Європейську Сахару, Кінбурнську косу та острів Джарилгач.

   На вікторині, яка підсумовувала наші перегони перемогу отримала Маша Породзинська та  Дмитро Дємідов. 
                          


Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...