середу, 28 січня 2015 р.

Веб-огляд «Молодіжний прес-парад»

        Чи знаєте ви, що є національним скарбом Бразилії? Відповідаємо: дерево з дуже незвичною назвою – жаботикаба. Плоди цього дивовижного дерева ростуть прямо на стовбурі і схожі на нашу чорну смородину. А те, що британська королева посвятила в лицарі акторку Анджеліну Джолі? А те, що французькі письменники Олександр Дюма і Гі де Мопассан свого часу поставили підписи під протестом проти Ейфелевої вежі, що не заважало при цьому Гі де Мопассану регулярно обідати у ресторані, який розташований у вежі. Письменник завжди пояснював надокучливим відвідувачам, що обідає в тому місці, яке ненавидить, бо – «це єдине місце, звідки цей кошмар не видно».
         Усе про ці цікаві факти та ще безліч інших дізналися ранком 28 лютого учні ІV(8)-Б класу гімназії. Їх увазі була представлена слайд-презентація з новинками таких періодичних видань: «Однокласник», «Колосок», «Пригоди». Після заходу діти охоче позували з журналами в руках.

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...