понеділок, 12 травня 2014 р.

Онлайн- бесіда:
«І оживе в дитячій пам’яті війна».
      У дітячій бібліотеці  розпочалися   дні пам’яті присвячені подіям Великої Вітчизняної війни. Учні гімназії  побували на онлайн-беседі: «І оживе в дитячій пам’яті війна».
      Діти із зацікавленням прослухали розповідь про юних героїв України: Валю Котика, Тамару Войскобойнікову, Шуру Кобера, Вітю Хоменка, і багатьох інших, хто боровся з німецько-фашистською навалою. У декого навертались сльози, коли вони дивились електрону презентацію, створену зі справжніх фотографій Великої Вітчізняної війни.


      А 3-В клас ( кл. керівник Грудницька О.О.)  прийняв участь на впровадження ідеї, придбаної на міжрегіональній ярмарці бібліотечних інновацій у 2013 році. Діти побували на нашому майстер – класі з виготовлення фронтової листівки. 


     А потім кожен за бажанням виготовив свою листівку. Перемогу отримав Влад Кисловський. Його листівка вийшла акуратною і складеною за всіма правилами.



      Події тих днів не повинні згаснути в народній пам’яті.   Ми завжди пам'ятатимемо ціну, яку заплатили наші батьки і діди за сьогоднішній мир в Україні, за надану можливість наступним поколінням жити, народжувати і виховувати дітей.
      
      Світла і вічна пам'ять загиблим воїнам! Честь і слава живим героям!

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...