пʼятницю, 31 січня 2020 р.

Всеукраїнський конкурс дитячого читання


Крок до «Книгоманії»
31 січня до міської бібліотеки для дітей завітали учні ЗОШ № 4: 6-Б клас та п’ятеро семикласників разом із вчителем зарубіжної літератури Баюк Ганною Федорівною та бібліотекарем ЗОШ № 4 Верішко Наталією Василівною.
Діти отримали повну інформацію про Конкурс основна ідея якого – популяризація читання. Дуже пощастило дітлахам саме 6-х та 7-х класів брати участь у такому  конкурсі цього року.  Він дає можливість здобути перемогу не завдяки особливим талантам і здібностям, а тільки завдяки систематичному читанню.
Для участі в Конкурсі потрібно читати і вести записи в Читацькому щоденнику про прочитані книжки, які не входять до шкільної програми з літератури.

Про ведення щоденника дітям розповіла бібліотекар читальної зали старшого відділу  Ірина Василенко. Діти познайомились з новою літературою і майже кожен учень взяв книжку для читання, тобто, для участі у Конкурсі. І, на додаток, поговорили про «Таємне товариство книгоманів», яке чекає кожного учасника у  Facebook.  Ця відкрита спільнота створена для учасників Конкурсу та всіх небайдужих до дитячої літератури та для промоції дитячого читання. Долучитися до групи можна за посиланням   bit.ly/knyhomania_2020.        Заходьте та діліться своїми  враженнями від прочитаного.











Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...