середу, 4 вересня 2019 р.

Презентація книги


 Енциклопедія неуків, бунтівників та інших геніїв                                                                                        
Всіх вітаємо з початком нового навчального року!  Нехай він буде мирним, успішним, продуктивним та плідним! В усіх-усіх!


У нас, сподіваємося, він буде саме таким, бо розпочався 02 вересня візитом постійних та відданих читачів – учнів 8-А класу гімназії. 

Звичайно ж, ми вітали своїх читачів, та, побажавши успіхів у подальшому навчанні, закликали не боятися бути допитливими та захопливими. Ці звички можуть виростити із вас генія. Не вірите?
А ми довели це, презентувавши дітям нову книжку Анн Бланшар  «Енциклопедія неуків, бунтівників та інших геніїв».


Звичайно, розповідь прикрасила ще й електронна презентація, бо ми хотіли показати і усі винаходи Леонардо да Вінчі, який не любив вчитися наукам, а постійно читав та малював (малювати, до речі, його ніхто не вчив).  Так само, замість вчитися, малював і Волт Дісней. А тепер весь світ знає і студію Діснея, і захоплюється Діснейлендами у всьому світі. А чого вартий був у школі геніальний Альберт Ейнштейн!. Його там  «гальмом» називали, геть неконтрольованим. Він був байдужим до всього, крім математики та латини, та помічати цього ніхто не хотів.  Майбутнього лауреата Нобелівської премії не хотіли брати на роботу. Сьогодні увесь світ знає про теорію відносності, яку відкрив Ейнштейн, завдяки йому була створена атомна бомба… Мабуть тому, на схилі літ великий фізик сказав: «Якби можна було почати все спочатку, я був би сантехніком…» Неймовірно багато цікавих історій ховає книжка про великих неуків. Хочете пересвідчитися? Приходьте до дитячої бібліотеки, почитайте самі.


А на завершення ми «проінспектували» чи не забули за літо наші юні гості науки – улюблені і не дуже, запропонувавши їм позмагатися у Всезнайковому турнірі. Доповідаємо: не забули! Грали весело, захопливо, навіть додому йти не хотіли. Тож, початок навчального року виявився  цікавим та вдалим. Чекаємо нових зустрічей, нових книжок та нових знайомств.



Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...