вівторок, 6 серпня 2019 р.

Мультитек@ в дитячій бібліотеці:


Котико-Песиково-Звірячий Вівторок
Хочу собаку! Хочу хом’ячка! Хочу кішечку! А давайте заведемо коня!))
        Всі на світі батьки хоч раз у житті чули таку фразу, або їй подібну. Бо,  Всі на світі діти хочуть завести собі тваринку!

У дитячій бібліотеці говорили сьогодні про наших хвостатих, дзьобатих, лускатих і кудлатих, про  домашніх улюбленців, про свійських тварин, про мешканців джунглів, лісів, узбережжя й океанів. Коротше, «Про всіх на світі», відразу ж після перегляду однойменного мультфільму.
Далі пограли у одну з найулюбленіших ігор малайзійської дітвори «Гніздо черепахи».  


Позмагавшись  у спритності і відгадавши за описом про яку тваринку йде мова, подивилися мультик «Погуляйте с моей собакой». Відразу ж після перегляду у залі стало і світліше і гамірніше, - звідусіль «посипалися» теплі слова і кумедні історійки про Масів, Матильд, Роніків, Моніків і інших))
Віршована вікторина «Породи собак» розкрила секретик, яких собак найбільше полюбляють діти. Отож, перше місце – добродушні і вухаті спанієлі (вони ще й дуже розумні (знаю точно, бо знайома з однією панночкою - спанієлькою); 2 місце – кумедні малюки йорки; 3 місце – королівські дворняжки)) Ми вирішили, що Андрій Усачов 100 % правий – усі собаки, які мають люблячих хазяїв, автоматично стають королівськими.

Ну і звичайно, Коти...  Коти, як і песики,   схожі на своїх хазяїв, тільки більш чесно) 

        Пригадали ми всі книжкові історії, де головними героями є коти, котики і кошенята, а їх немало! І також назвали  імена своїх улюблених Котяр.
Кожна дитина, присутня на мультитеці, пішла додому, бережно притискаючи, виготовлену власноруч саморобку - улюблену домашню тваринку. 



Тварини – викликають почуття радості!!!
Доведено  6 серпня 2019 року дітьми Нової Каховки;))

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...