четвер, 30 травня 2019 р.


Книгочитограйка: «Літературний перформанс: «Читай, як зірка».
  Хто з дітей не мріє стати зіркою?Хтось хоче стати кіноактором, хтось художником,хореографом, відомою танцівницею чи бізнесменом. Мрії наших дітей безмежні. Вихованці пришкільного табору ЗОШ№4 були запрошені до міської  бібліотеки для дітей  на  засідання клубу «Книгочитограйка». Хто хотів показати свій талант у читанні улюблених віршів, той зробив це справді по зірковому.  Спочатку бібліотекар розповів  дітям про відомих поетів України: Н.Забілу,В.Костецького, Д.Павличка,І.Жиленко,А.Качана,В.Шаройко,В. Нижеголенко . Звичайно були  і вірші . Наші гості дивувались з дівчинки ,яка нічого не їла і була легесенька, як пір’їнка від Н. Забіли . Сміялись з дитячих пригод у віршах Г. Бойка ,  слухали морські хвилі у творах А.Качана.
 А потім прийшов зірковий час для тих, хто цього чекав і готувався. Теплі ,дружні оплески підтримували всіх учасників. Діти  читали улюблені вірші і насолоджувались своїм виступом. Всі сміливці - віршолюби отримали смаколики . Можливо хтось з них у дорослому житті запалить свою вже велику зірку таланту.




Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...