вівторок, 29 січня 2019 р.



Засідання клубу: «Книгочитограйка»
Drinkbreak «Гаррі Потер запрошує»(Вікторина за мотивами книги)
  29 січня відбулося засідання клуба «Книгочитограйка» і було воно присвячено загадковому хлопчику  - Гаррі Потерру. Більше двадцяти років читають ці захоплюючі пригоди діти з  різних куточків світу. Не стали винятком і наші читачі.
Першу книгу про пошуки філософського камня і про тимчасову перемогу Гаррі над Лордом Волдемортом прочитали всі бібліотечні  «потеромани».
Історія описує події у Школі Чарів і Чаклунства Гоґвортс, де його найкращими друзями є чарівники Рон Візлі і Герміона Ґрейнджер. Його найцікавішою особистою прикметою є шрам у вигляді блискавки на лобі, який з'явився, коли Темний Лорд Волдеморт спробував вбити Гаррі ще малям, застосувавши закляття смерті .
Наші дівчатка спробували себе у ролі Герміони.Саме ця відмінниця зналася на уроках зелеваріння і усіляких загадкових перетворень. Зілля нам замінили лікарські трави: ромашка,солодка,липа,глід. Ми вчились розрізняти їх по запаху і кольору. А коли у тебе у руці чарівна паличка, то все може  статися!








 Навіть  можна визвати чарівних істот з загадкового лісу. І це могли зробити ті хто прочитав книгу Джоан Роулінг і відповів на запитання нашої вікторини.









Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...