вівторок, 5 червня 2018 р.

Читацький кемпінг для Всезнайок



Бібліотечний флеш - моб «Літо на книжкових островах»
                                                                              «Книги дружать з дітворою,
                                                                               Полюби їх у житті –
                                                                               І улюблені герої
                                                                               Будуть друзями в путі».
                                                                                  (С. Михалков)
      Літо – найулюбленіша пора для всіх дітей та дорослих : пора подорожей, нових знайомств, відпочинку. Цікаво і змістовно проводять свій вільний час юні читачі дитячої бібліотеки. Діти не тільки читають книжки та періодичні видання, а й приймають участь у різноманітних конкурсах, грають у настільні ігри, спілкуються з друзями. Читання завжди було одним  із найпоширеніших видів дозвілля. Книга – це не тільки цікаво, а  й дуже захоплююче. Коли відкриваєш перші сторінки книги, то з головою поринаєш у неймовірні пригоди і подорожуєш по різним країнам. Відкриваючи книгу під час подорожі, можна не лише перенестись в будь - яку частину світу, а й надихнутись на нові пригоди.  «Діти капітана Гранта» Жуль Верна стали чудовим чтивом не лише для школярів, а і для їхніх батьків. Завдяки цьому твору багато дітей полюбили мандри та географію.  Гострого розуму та винахідливості, благородства та почуття товариськості їх вчить «Острів скарбів» Роберта Стівенсона. Не пасувати перед труднощами, вміти подолати людську несправедливість, пережити зраду допоможе книжка «Прыжок за борт» Джозефа Конрада. Багато книжок є на книжкових островах серед полиць сектору абонементу старшого відділу .


Тож, якщо ви залишилися вдома, завжди можна цікаво і змістовно провести час у бібліотеці. Чекаємо всіх прихильників корисного дозвілля і знайте, що у книжок канікул не буває.

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...