вівторок, 19 грудня 2017 р.

Волонтерська акція


Святкова акція  до дня Святого Миколая
В міській бібліотеці  для дітей вже доброю традицією стали  святкові волонтерські акції до дня Святого Миколая, коли бібліотечні волонтери йдуть із віншуваннями до доброго друга бібліотеки, громадського діяча, постійного партнера  у проведенні обласних акцій волонтерських бригад  - Олександра Миколайовича Сидоренко. Вже одинадцятий рік поспіль бібліотека приймає участь в таких акціях і майже весь цей час нас підтримує Олександр Миколайович. З вересня 2017 року  розпочала роботу нова акція, що має назву «Мрій Читай! Досягай!».  Олександр Миколайович дав згоду бути партнером бібліотеки  на 2017-2022 роки.  Тож, 19 грудня у гості до нього вирушили бібліотечні волонтери нової генерації, учні II(6)-А класу Жданов Данило та Ломейко Анна. Діти підготували святкові поздоровлення та побажання, а також принесли з собою дарунок – картину з символами України.



Натомість, Олександр Миколайович подарував дітлахам смачні пакунки з «миколайчиками» та вручив дарунок для дитячої бібліотеки – принтер для кольорового друку, який потрібен для змістовної роботи однієї із творчих студій акції «Мрій! Читай! Досягай!» під назвою «Арт-промоція», що включає в себе виготовлення книжкових закладок-реклам, листівок-запрошень та оформлення альбомів-фотолітописів діяльності волонтерських бригад Новокаховської ЦБС.



Міська бібліотека для дітей та волонтери усіх  бібліотек ЦБС, які беруть участь в обласній волонтерській акції, висловлюють щиру вдячність Олександру Миколайовичу Сидоренко за увагу, підтримку та за цей дуже потрібний для нашої роботи подарунок.  Ще раз вітаємо нашого друга та партнера, а також  усіх зі святом Святого Миколая та з наступаючими новорічними та різдвяними святами!

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...