понеділок, 15 травня 2017 р.


                   Читай новинки  і отримай задоволення!
  Уперше українською мовою кумедні історії про Філіпека Вужека! Які  створила польська письменниця Малгожата Стрековська-Заремба. Ці книжки можуть розважити і повчати. Розважити - дітей, а повчати - дорослих. Тому не чекайте, поки батьки знайдуть півгодини вільного часу для того, щоб вам почитати. Ви прочитайте їм про Філіпека. Нехай вони послухають вас хоч п’ятнадцять хвилин, головне – щодня.


  За допомогою цих  міні-довідників ви зможете розпізнати 50 видів квітів, диких тварин, метеликів, динозаврів, коней і поні, дерев та комах. Якщо ти любиш  і поважаєш природу, ця серія саме для тебе! Читай і поповнюй свої знання.


    Ці дві книжки об’єднує мандрівка до бібліотеки. Мерщій за лисичкою та феями! Адже це так цікаво!..


   Яскраві, класні казочки від братів Грімм. Почитайте самі і не забудьте прочитати  і показати книжку молодшим братикам  чи сестричкам. Їм також буде цікаво.


  Любиш читати казки і пригодницькі повісті? Тоді ці книжки саме для тебе і твоїх друзів. Вас  чекають Муфтик, Півчеревичок та Мохобородько. Це всесвітньо відомі персонажі естонського письменника Ено Рауда.
  Кігтику  Ковбаско прийдеться йти до школи замість свого господаря Олежки, який перетворився на кота. Це нова історія від Сергія Гридіна, який подарував вам пригоди Федька і комп’ютерного Віруса.
   Хто така Чакалка? На це запитання ти знайдеш відповідь у казково-пригодницькій повісті   Івана Андрусяка «Стефа і Чакалка».
    Кожна іграшка - гарна лялька, дерев’яна конячка чи заводна машинка - мріє стати справжньою. Вельветовий кролик одного разу дізнався від старого і мудрого друга таємницю такого перетворення: дізнайся і ти, коли прочитаєш казкову історію від Марджері Вільямс.


   «Мій тато став зіркою» - зворушлива оповідь маленької дівчинки, тато якої загинув на майдані, дівчинки, якій важко змиритись з цим. Що тато вже не пригорне її міцно-міцно, не малюватиме з нею постельками тополю аж до неба, не побачить її маленької сестрички. Героїня книжки  роздумує  про зовсім недитячі теми. А полеглий  за правду тато світить їй із неба яскравою зіркою.


  

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...