середу, 16 листопада 2016 р.

                                     Усний журнал
                          «Що невідомо, то все цікаво»
     Скільки всього цікавого на планеті  Земля? Дуже, дуже багато. І з деякими фактами 16 листопада знайомила гімназистів 3-В класу бібліотекар  міської бібліотеки для дітей Матвієнко Н.М.
      Перша сторінка нашого журналу була присвячена космосу. Діти дізналися, що Сонце більше за Землю в 110 разів, віртуально побували у чорних дірах і з подивом роздивлялись супутник Сатурна - Титан, який нагадує планету Земля.
     Друга сторінка була присвячена хижим рослинам типу Дарлінгтон.

     Третя морським зіркам, які виявляється відрощують свої промені і мають очі.
     Четверта ознайомила наших гостей з найвищими будівлями світу. За допомогою Інтернету ми побували у Китаї, США, Малазії, Гонконгу, та Арабських Еміратах.
     А п’ята  була присвячена історії виникнення мобільного телефону.  Діти мали змогу потримати у руках один із перших телефонів фірми Motorola.

      А завершували нашу розповідь волонтер Кирило Єзерський та викладач Дорофеєва Світлана Миколаївна повідомленням про те , що сьогодні школа гімназія відзначає  день проти  насильства над дітьми. Гімназистам були роздані стрічки синього кольору, які символізують синці  побитої дитини. Всі ці стрічки наші читачі розвісили  на деревах і кущах біля бібліотеки. Щоб дорослі бачили,що діти не хочуть носити такі «прикраси» на своєму тілі.









Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...