четвер, 14 травня 2015 р.

                                        Все про "Ігри патріотів"

Гра, запропонована обласною бібліотекою для дітей впевнено "крокує" Новою Каховкою. Читачі молодших класів вже мають перших переможців, а 6 квітня до заходів з пропаганди гри долучився і відділ для читатів 5-9 класів. В цей день бібліотекарі здійснили перший бібліовізит до гімназії, до учнів 4(8)-А класу. Молодь мала можливість прослухати правила гри, познайомитись із книжками, які допоможуть грати, та  отримати рекомендаційні бібліографічні списки, складені заздалегідь працівниками читального залу.



8 травня бібліотекарів зустрічали учні 2(6)-Б класу гімназії. Працівники бібліотеки принесли з собою  книги та оформили прямо у класі тематичну підбірку "Ігри патріотів Херсонщини", провели "пробну" гру та знову залишили рекомендаційні списки, які допоможуть дітям у підготовці.



13 травня був бібліовізит до НВК № 2, де на бібліотекарів чекали учні восьмих та шостих  класів. 



Наступного дня, 14 травня про гру дізнавалися семикласники НВК № 4. І тут, як і напередодні, бібліотекарі розгорнули "пересувну" міні-виставку, знайомили дітей із самою грою та літературою і обов'язково залишили рекомендаційні списки літератури. Тож, маємо надію, що гра буде гідно представлена також і учнями старших класів Нової Каховки.




Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...