середу, 29 квітня 2015 р.



                  Пам'ять про війну жива…
28 квітня в ЗОШ № 10 відбувся фестиваль «Пісенне відлуння війни», присвячений  70-річчю  Перемоги у Другій Світовій війні, участь у  якому приймали всі загальноосвітні заклади Новокаховської міської ради.


Серед багатьох запрошених гостей були і переможці сімейного конкурсу «Книга памяті мого роду», які зайняли перші місця у різних вікових категоріях та номінаціях. Організаторами  цього конкурсу були Міська бібліотека для дітей Новокаховської  ЦБС та Рада ветеранів міста. Голова  Ради ветеранів  Пятецький  Юрій Миколайович поздоровив переможців:
Фірсову Катерину, ученицю 1-го класу Дніпрянської ЗОШ
Орєхову Каріну, студентку 2-го курсу  ПКОНПУ, які представляли книгу у паперовому форматі та
Шевченко Лізу, ученицю 4(8)-А класу Новокаховської гімназії за відеокнигу памяті.
Дівчата отримали почесні грамоти, медалі та подарунки, а головне – гучні оплески від своїх ровесників, вчителів та батьків.


В актовій залі школи до уваги всіх присутніх була оформлена виставка творчих робіт «Книга памяті мого роду», тож після закінчення фестивалю переможці конкурсу та гості з задоволенням  прийняли участь у невеликій фотосесії.






Завдяки Конкурсу у багатьох родинах міста згадали і віддали шану тим, хто воював, відстоював мир, наближав Перемогу; тим, хто повернувся з війни і тим, хто назавжди залишився на полі бою. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...