середу, 10 грудня 2014 р.

                  Правова гра: «Свої права ти добре знай,
                                   їх шануй і поважай».
   10 грудня до молодшого відділу завітали гімназисти - третьокласники.  Діти прийняли участь у правовій грі:  «Свої права ти добре знай,їх шануй і поважай.»


    Спочатку за допомогою електронної презентації школярі згадали про свої права і обов’язки. Потім на прикладі казкових героїв юні читачі розібрали ситуації з порушенням прав дитини.


    Бібліотекар за допомогою слайд  – презентації «Обрій,  де закінчується дитинство»  розповіла маленьким громадянам, що не всі діти в світі живуть за Конвенцією ООН. Є у нас на планеті:  і голодні, і хворі,і діти, які тяжко працюють.       Третьокласники (особливо дівчатка) поспівчували таким дітям і навіть запитували,чим можна допомогти маленьким знедоленим.


    А які ж права без дружби? Всі разом ми склали книжку - пазл «Весела пісочниця». І розправили пелюстки права і дружби на нашій правовій квіточці. Діти дали нам слово,що наша квіточка  не буде в’янути  від поганих справ, а буде тільки розквітати від гарних.

                                        

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...