середу, 5 листопада 2014 р.

                              Бібліотечний урок:
                             Інтернет-екскурсія
                          «Віртуальний зоосвіт».
           5 листопада учні 3-Б класу гімназії побували на бібліотечному уроці «Віртуальний зоосвіт». За допомогою науково - популярної літератури та енциклопедій маленькі читачі познайомились з класом тварин та птахів. А щоб діти  більше запам’ятали ,бібліотекар  підготувала комп’ютерний тест і веселу командну гру: « Вгадай мене!»
          На півгодини наші діти перетворились на команди: «Тигрів» і «Ягуарів». За кожну вірну відповідь команда отримувала   один бал.


         У розминці  потрібно було дати вірну відповідь на загадку. Друге завдання було пов’язане з енциклопедіями. За допомогою алфавітного покажчика потрібно було відшукати статтю про зодіакальний символ 2014 року -коня. За допомогою бібліотекарів діти дуже швидко впорались з цим доволі складним завданням.


          А останнє завдання було самим веселим. Маленькі гімназисти збирали пазли тварин і птахів. Більш дружною командою виявились «Тигри». Вони і перемогли  з рахунком 16:14.

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...