середу, 9 квітня 2014 р.

Літературний турнір:
«Мудрої Сови і Зеленого Листочка»

       Теплим днем зустріло нас 9 квітня. Ось і завітали гості до читального залу молодшого відділу на літературний турнір: «Мудрої Сови і Зеленого Листочка». Це були гімназисти 3-Б класу (кл. керівник Головко І.А.). Діти з задоволенням прийняли участь у конкурсі: «Чи знаєш ти  казку?», зібрали  прислів’я, трішки посперечалися на вікторині: «Хто кому пара?», згадали чарівні казкові предмети, та відправились у казкові мандри. 

      

      За кожну вірну відповідь команда отримувала кольорову кульку. Рівний рахунок був до останнього конкурсу: «Весела плутанина», який і визначив переможця. Команда «Мудрої Сови» перемогла команду «Зеленого Листочка» з рахунком 36:32.




       А 3-В клас (кл. керівник Грудницька О.А) були присутні на іншому заході, який називався огляд-гра: «Вітамінка і вірус». За допомогою веселої презентації діти познайомились з вітамінами групи А,В,С,D, зрозуміли у яких продуктах вони містяться  і  з’ясували, яку роль вітаміни  відіграють в організмі людини.


      А щоб не було сумно діти відгадали казкові вітамінні загадки, прослухали казку «Про Часник та Цибулю», виправили помилки в «Небилицях від Незнайка», та розмінували «Вітамінне мінне поле».


Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...